• Volem que formis part de la nostra família
  • Tria com t’agradaria col·laborar amb nosaltres…
  • Tenim moltes formes de voluntariat!

Tipus de voluntariat

Voluntariat puntual

Dóna suport en les sortides, excursions, viatges i altres activitats que s’organitzen en els diferents serveis de Mater: Centre d’Educació, Centre de Dia, Centre Ocupacional, Vull ser Autònom… T’informaran del calendari de sortides per a que t’apuntis segons la teva disponibilitat

Voluntariat recurrent

Si el teu compromís vol anar més enllà pots donar suport a diari o setmanalment a algun dels tallers del Centre Ocupacional, als menjadors o a altres activitats; a més, si tens una afició i la vols compartir pots impartir tallers. Persones voluntàries de l’organització han fet tallers de cosmètica, de costura, d’alfabetització...

Voluntariat tutelar

En aquesta modalitat al Voluntari Tutelar se’l vincula amb una de les persones tutelades de la Fundació. A partir d’aquí l’objectiu és crear una relació d’amistat i fer activitats junts tals com anar al cinema, passejar o anar de compres.

Voluntariat RSC

Oferim la possibilitat d’organitzar jornades de voluntariat amb empreses que vulguin sensibilitzar sobre la discapacitat intel·lectual amb el seu personal. Hem coordinat accions d’aquest tipus amb entitats com Caixabank o Movistar.

Fest-te voluntari!

Si vols col·laborar amb nosaltres omple el formulari i contactarem amb tu. El primer que farem és entrevistar-te, així ens coneixerem millor. Sigui quina sigui l’opció que triïs quedaràs cobert per una assegurança.

 

Per favor NO RESPONGUI a aquest e-mail directament. Per contactar amb l'Organització Mater Misericordiae pot fer-ho en mater@orgmater.org

Tots els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.
 

On ens pot trobar?

Qui som?

 

El Voluntariat està format per una cinquantena de persones que col·laboren periòdicament amb l’Organització Mater. Aquest programa el coordina Milos Bordas, qui s’encarrega d’informar als voluntaris de les diferents demandes que sorgeixen. 

 

 

Notícies de Voluntariat

«Som les que rompem les barreres». | Activitats amb motiu del #8M

15 / de març / 2021 10:00

L'alumnat del 'Centre d'Educació Especial' de l'organització elaborà, conjuntament amb els/les seus/seves professors/es, un gran mural dedicat a totes aquelles dones que són importants a les seves vides.

llegir més

Mater commemora el «Dia Internacional de la Dona»

8 / de març / 2021 10:00

L'organització reclama que es tengui en consideració la realitat que afronten les dones amb altres capacitats intel·lectuals a l'hora d'abordar la lluita per la igualtat de gènere. Les dones del col·lectiu són objecte de processos d'invisibilització i pateixen una doble discriminació.

llegir més

Mater fa una crida per captar noves persones voluntàries

5 / de març / 2021 11:00

L'organització inicia «Connecta't al Voluntariat» per tal de fomentar el voluntariat en la seva modalitat telemàtica.

llegir més

Els/les usuaris/àries de Mater podran beneficiar-se de tractaments bucodentals i de promoció de la salut de la «Clínica Universitària ADEMA»

23 / de febrer / 2021 11:00

El president de la Fundació ADEMA+, Diego González, i la directora general de Mater, Bàrbara Mestre, han mostrat la seva satisfacció per aquest acord.

llegir més

Començam la Quaresma!

17 / de febrer / 2021 12:00

Alicia García: «Diguem un gran SÍ a 'lo millor' i a la nostra veritable conversió, aprofitant positivament el moment actual».

llegir més

Mater homenatja els seus 56 anys d'història amb la renovació de la seva imatge corporativa

10 / de desembre / 2020 11:00

Desapareix «Es Convent» com a marca social de l'organització. Els productes ecològics i la resta de serveis passen a comercialitzar-se sota el nom de «Mater».

llegir més

Serveis relacionats