• Volem que formis part de la nostra família
  • Tria com t’agradaria col·laborar amb nosaltres…
  • Tenim moltes formes de voluntariat!

Tipus de voluntariat

Voluntariat puntual

Dóna suport en les sortides, excursions, viatges i altres activitats que s’organitzen en els diferents serveis de Mater: Centre d’Educació, Centre de Dia, Centre Ocupacional, Vull ser Autònom… T’informaran del calendari de sortides per a que t’apuntis segons la teva disponibilitat

Voluntariat recurrent

Si el teu compromís vol anar més enllà pots donar suport a diari o setmanalment a algun dels tallers del Centre Ocupacional, als menjadors o a altres activitats; a més, si tens una afició i la vols compartir pots impartir tallers. Persones voluntàries de l’organització han fet tallers de cosmètica, de costura, d’alfabetització...

Voluntariat tutelar

En aquesta modalitat al Voluntari Tutelar se’l vincula amb una de les persones tutelades de la Fundació. A partir d’aquí l’objectiu és crear una relació d’amistat i fer activitats junts tals com anar al cinema, passejar o anar de compres.

Voluntariat RSC

Oferim la possibilitat d’organitzar jornades de voluntariat amb empreses que vulguin sensibilitzar sobre la discapacitat intel·lectual amb el seu personal. Hem coordinat accions d’aquest tipus amb entitats com Caixabank o Movistar.

Fest-te voluntari!

Si vols col·laborar amb nosaltres omple el formulari i contactarem amb tu. El primer que farem és entrevistar-te, així ens coneixerem millor. Sigui quina sigui l’opció que triïs quedaràs cobert per una assegurança.

 

Per favor NO RESPONGUI a aquest e-mail directament. Per contactar amb l'Organització Mater Misericordiae pot fer-ho en mater@orgmater.org

Tots els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.
 

On ens pot trobar?

Qui som?

 

El Voluntariat està format per una cinquantena de persones que col·laboren periòdicament amb l’Organització Mater. Aquest programa el coordina Milos Bordas, qui s’encarrega d’informar als voluntaris de les diferents demandes que sorgeixen. 

 

 

Notícies de Voluntariat

Crònica de les celebracions nadalenques

24 / de desembre / 2019 10:00

Èxit al mercadet de Sant Tomàs Aquest mercadet guanya fama cada any que passa! És un gust veure paradetes de tots els serveis

llegir més

Eliminamos barreras de las personas con discapacidad

5 / de desembre / 2019 10:00

El 3 de diciembre se celebra el Día de las Personas con Discapacidad con el objetivo de lograr la igualdad de derechos y la inclusión social de este colectivo.

llegir més

Entrevista a Bàrbara Mestre a Canal 4

5 / de desembre / 2019 10:00

"El millor que té Mater és el seu equip de persones. Un equip de professionals de primera"

llegir més

Viu, Emociona´t, Aprèn: el lema que ens acompanyarà aquest curs escolar 

7 / d’octubre / 2019 10:00

Divendres vam celebrar el dia de Sant Francesc, una jornada molt emotiva per totes les persones que formam l’Organització Mater.

llegir més

Homenatge als Campions del Club Esportiu

17 / d’abril / 2019 10:00

El passat 17 d’abril vam celebrar un homenatge als esportistes i patrocinadors dels diferents equips del Club Esportiu Mater-Isla, així com a totes les persones que van participar a la Cursa Popular Ciutat de Palma de El Corte Inglés, de la que Mater va quedar en tercera posició!

llegir més

Presentació de la nova direcció de Mater

1 / d’abril / 2019 10:00

Els equips de direcció de Mater van celebrar una jornada per explicar les novetats.

llegir més

Serveis relacionats