Qui som?

L’Organització Mater Misericordiae es funda el 1963 per les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia.
A l’ actualitat atén de forma integral a les persones amb discapacitat intel•lectual, des del naixement i durant la seva trajectòria vital.
Treballam amb responsabilitat i professionalitat, fent front als distints desafiaments que es presenten en la vida diària d’ aquestes persones, des d’ un profund respecte per la dignitat de les mateixes i procurant serveis de qualitat.

Salutació de la Titularitat

Agraeixo la invitació de dirigir una salutació a tots els que formem la gran família de l'Organització Mater: Usuaris, Germanes, professionals, famílies, voluntaris, etc.

Vull aprofitar aquesta oportunitat per dir que hem d'estar orgullosos de la tasca que estam realitzant a favor dels més indefensos. Certament, les Filles de la Misericòrdia necessitam persones com vosaltres, persones que empatitcen amb el nostre carisma de Misericòrdia i ens ajuden i complementen amb la finalitat de dur a terme aquesta apassionant tasca, per així actuar com a agents multiplicadors entre les persones que més ho necessiten.

Des d'aquestes línies us animo a seguir endavant amb esperit renovat, col·laborant amb entusiasme, amb creativitat, tenacitat i esforç perquè les persones més importants de l'Organització, els usuaris i usuàries, puguin gaudir del millor suport i d'un servei d'excel·lència.

També a seguir apostant per oferir un servei càlid, il·lusionat i competent amb l'objectiu d'extreure el millor de cada persona, des de la cura exquisida de tots i cadascun de nosaltres.

Aquesta és la Misericòrdia que hem d'emanar i encarnar cada dia en aquesta missió tan apassionant que tenim a les nostres mans. En el meu nom i en el de les Germanes del Consell General,

Gràcies! Alicia García Lázaro

Missió, visió i valors

Missió

Aconseguir que les persones amb discapacitat i les seves famílies millorin la qualitat de vida, facilitant la satisfacció de les seves necessitats, i que assoleixin una vida lo més digne, plena i autònoma possible, amb els suports necessaris i les oportunitats que ofereix l’entorn.

Visió

Som una entitat percebuda i reconeguda pel seu compromís amb:

  • L’atenció integral a les persones amb discapacitat i les seves famílies i la seva inclusió social.
  • La implicació i identificació del personal i dels col·laboradors.
  • La qualitat i la millora contínua de l’ organització.
  • La immersió i col•laboració responsable amb l’entorn.

Valors

El nostre valor fonamental és considerar a la persona com a centre de la nostra acció, des del respecte personal a la seva individualitat, la seva dignitat, la seva intimitat i el seu dret a ser diferent.

Història

El començament va ser possible gràcies a la col•laboració de gran part de la societat mallorquina, que amb els molts donatius, els esforços i col•laboracions de totes les comunitats de Franciscanes Filles de la Misericòrdia i de les alumnes dels nostres col•legis es van poder escometre les obres.

Cal assenyalar també l'extraordinària col•laboració de diferents professionals, especialment de metges especialistes (cirurgians, pediatres, etc.).

Des d'aquests inicis fins a l'actualitat, el Centre ha evolucionat i ha diversificant els seus serveis fins a convertir-se en una àmplia organització, fidel a la missió inicial: “Embellir la vida dels què ens envolten. Una vida no s'embelleix amb aparences, sinó amb realitats”.

Transparència

Codi ètic

Organització Mater forma part de ple dret de FEAPS Plena Inclusión i, per tant, s’adhereix al seu codi ètic, que pot consultar-se aquí: