Centre de Dia

Servei integral i assistencial dirigit a persones amb alta dependència.

Donam suport a les activitats de la vida quotidiana per aconseguir la màxima autonomia personal i per a promoure la inclusió social.

Empram una metodologia activa i flexible, amb activitats que potencien el desenvolupament, la lliure elecció i l’autodeterminació de la persona atesa.

També oferim atenció assistencial a persones grans.

Què fem?

Tallers artistics

Vida saludable

Servei d’infermeria

Qui som?

Responsable del servei: Patricia Cornide

centrededia@orgmater.org

 

L’equip de Centre de Dia està format per més d’una vintena de professionals de diversos àmbits que atenen al voltant d’unes 85 persones cada any.

 

 

 

 

 

 

 

On estam?

 

Centre Mater

Carrer Francesc Julià, 54

07008  Palma

 

Notícies del Centre de dia

Maquillatge terrorífic a Centre de Dia

8 / de novembre / 2019 10:00

Les alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Estètica i Bellesa del CIFP Borja Moll varen visitar el Centre de Dia el 31 d’octubre, dia de Halloween… per maquillar als usuaris i usuàries de Centre de Dia!!! També van participar els membres del taller Agroalimentari del Centre Ocupacional. Les maquilladores van fer molt bona feina, tanta que passejar per Centre de Dia donava molta por!

llegir més

Centro de Día visita la granja escuela Sa Cabaneta

21 / d’octubre / 2019 10:00

Las personas usuarias del servicio Centro de Día visitaron la granja escuela Sa Cabaneta, también gestionada por nuestra entidad. Fue una jornada en la que lo pasaron genial cocinando galletas, cuidando a los animales, viendo las plantas… ¡Una mañana de convivencia muy agradable!

llegir més

Viu, Emociona´t, Aprèn: el lema que ens acompanyarà aquest curs escolar 

7 / d’octubre / 2019 10:00

Divendres vam celebrar el dia de Sant Francesc, una jornada molt emotiva per totes les persones que formam l’Organització Mater.

llegir més

Altres serveis per a persones adultes