Club esportiu

L’esport és una gran eina socialitzadora. A més de ser saludable, dóna la possibilitat de viatjar i participar en competicions als nostres usuaris.

El club esportiu Mater-Isla acull usuaris de l’organització de totes les edats i té equips en diversos esports, en total participen més de 250 esportistes de l’organització.

Participam en competicions a nivell local, autonòmic, nacional i fins i tot internacional.

A més, organitzam periòdicament jornades lúdico-esportives per acostar el coneixement dels diferents esports a tots els nostres usuaris. Una de les jornades més conegudes per tothom és la Diada Esportiva en la que participen també les famílies… Ens juntam moltíssima gent!

Què fem?

Bàsquet i minibàsquet

Petanca i Boccia

Tennis

Futbol / Futbet

Natació

Atletisme

Qui som?

Responsable del servei: Toni Verger

clubesportiu@orgmater.org

 

El Club Esportiu de Mater compta amb un coordinador general, Toni Verger, i la col·laboració de persones voluntàries que fan possibles els acompanyaments i desplaçaments en les diferents competicions. A més, també compta amb la col·laboració de les següents fundacions:

  • Fundació Reial Mallorca, que acull a més de 40 esportistes de Mater.
  • Fundació Rudy Fernández, amb una treintena d’esportistes que practiquen bàsquet.
  • Fundació Rafael Nadal, on 5 esportistes practiquen tennis regularment.

 

 

 

On estam?

 

Centre Mater

Carrer Francesc Julià, 54

07008 · Palma

Info: 971 274 959

Notícies del Club Esportiu

Mater celebra amb gran entusiasme un «Dia de la Verge de la Misericòrdia» especial

5 / de maig / 2021 22:00

La celebració motivà l'organització d'una sèrie d'activitats. La festivitat d'enguany incorporà dos nous elements: un pregó i un particular 'chupinazo'.

llegir més

«Som les que rompem les barreres». | Activitats amb motiu del #8M

15 / de març / 2021 10:00

L'alumnat del 'Centre d'Educació Especial' de l'organització elaborà, conjuntament amb els/les seus/seves professors/es, un gran mural dedicat a totes aquelles dones que són importants a les seves vides.

llegir més

Mater commemora el «Dia Internacional de la Dona»

8 / de març / 2021 10:00

L'organització reclama que es tengui en consideració la realitat que afronten les dones amb altres capacitats intel·lectuals a l'hora d'abordar la lluita per la igualtat de gènere. Les dones del col·lectiu són objecte de processos d'invisibilització i pateixen una doble discriminació.

llegir més

Els/les usuaris/àries de Mater podran beneficiar-se de tractaments bucodentals i de promoció de la salut de la «Clínica Universitària ADEMA»

23 / de febrer / 2021 11:00

El president de la Fundació ADEMA+, Diego González, i la directora general de Mater, Bàrbara Mestre, han mostrat la seva satisfacció per aquest acord.

llegir més

Començam la Quaresma!

17 / de febrer / 2021 12:00

Alicia García: «Diguem un gran SÍ a 'lo millor' i a la nostra veritable conversió, aprofitant positivament el moment actual».

llegir més

La campanya «Mide Sonrisas» d'EROSKI recapta 3.500 € per a Mater

28 / de gener / 2021 10:00

Per novè any consecutiu, els/les clients/es d'EROSKI demostren la seva solidaritat, aportant 3.500 € a cadascun dels 13 projectes. La complicada situació que ha generat la crisi sanitària no ha impedit que la campanya tornés a ser un èxit.

llegir més

Altres serveis