Centre Especial d'Ocupació

Mater posa a disposició dels usuaris i usuàries en edat laboral llocs de feina protegits en el Centre Especial d’Ocupació. Aquests llocs de feina són una oportunitat per a que les persones amb altres capacitats guanyin autonomia i aprenguin a desenvolupar-se en el mercat laboral. La sostenibilitat i la cura de l’entorn són els eixos sobre els que es troben les activitats d’aquesta entitat.

Què fem?

 

Mater ofereix llocs de feina protegits en diferents sectors: restauració, hoteleria, jardineria, agricultura ecològica i reparació de plàstics en són alguns exemples. Aquí podeu veure detalladament quines són les activitats que duu a terme aquesta entitat.

Si vols comprar algun d’aquests productes o contractar els nostres serveis pots consultar aquesta web

Qui som?

 

El Centre Especial d’Ocupació Mater està format per 49 professionals que es dediquen a alguna de les funcions detallades abans. Més del 75% del personal està format per professionals amb qualque tipus de discapacitat.

On som?

 El Centro Especial d'Ocupació Mater té la seva seu a:

Centre Mater

Carrer Francesc Julià, 54

07008 Palma
 
 

Notícies de Formació i inserció laboral

Els/les usuaris/àries de Mater podran beneficiar-se de tractaments bucodentals i de promoció de la salut de la «Clínica Universitària ADEMA»

23 / de febrer / 2021 11:00

El president de la Fundació ADEMA+, Diego González, i la directora general de Mater, Bàrbara Mestre, han mostrat la seva satisfacció per aquest acord.

llegir més

L'Ajuntament d'Inca cedeix a Mater l'ús d'un espai municipal al Casal d'Entitats Ciutadanes

19 / de febrer / 2021 10:00

L'organització utilitzarà la instal·lació per promoure la formació i inserció sociolaboral de persones amb altres capacitats intel·lectuals.

llegir més

Començam la Quaresma!

17 / de febrer / 2021 12:00

Alicia García: «Diguem un gran SÍ a 'lo millor' i a la nostra veritable conversió, aprofitant positivament el moment actual».

llegir més

Fundació "la Caixa" i Mater continuen promovent la inserció sociolaboral de persones amb altres capacitats a través de «Més Feina»

5 / de febrer / 2021 10:00

El projecte «HORITZÓ» de Mater va dirigit a persones majors de 16 anys amb altres capacitats intel·lectuals i inclou: itineraris individualitzats d'acompanyament, formació, intermediació i orientació laboral i suport en l'ocupació.

llegir més

El Consell de Mallorca i Mater refermen el seu compromís amb la inserció sociolaboral de les persones amb altres capacitats

15 / de desembre / 2020 00:00

Catalina Cladera i Javier de Juan s'han reunit amb la direcció de Mater després d'una visita a alguns tallers del Centre Ocupacional i del Centre Especial d'Ocupació de l'organització

llegir més

Executat el projecte d'adequació de l'explotació agrícola de 'Ses Oliveres' gràcies a la Fundació Sa Nostra i Bankia

11 / de desembre / 2020 10:00

L'objectiu general del projecte és el d'incrementar les possibilitats d'inserció laboral de les persones amb altres capacitats intel·lectuals i en risc d'exclusió social a través de la incorporació de 1.600 noves gallines ponedores.

llegir més

Altres serveis