• Ens encarregam de tot allò necessari
  • per incorporar persones amb discapacitat intel·lectual
  • a la teva empresa

Inserción laboral empreses · Què fem?

1. Anàlisi del lloc de feina

Vols contractar una persona amb discapacitat intel·lectual però no saps ben bé quin lloc ocuparia? Els i les nostres professionals us poden ajudar a definir les tasques i responsabilitats de la futura incorporació.

2. Preselecció de candidats

Una vegada està definit el lloc de feina és moment de fer una recerca en la nostra borsa de treballadors. Després de vàries entrevistes personals els coneixem molt bé i sabem quines són les seves aptituds i capacitats.

3. Intermediació i seguiment

La nostra relació amb l’empresa i el treballador no ha fet més que començar. A partir d’ara ens encarregarem de fer el seguiment de l’usuari i estarem disponibles per fer d’intermediadors sempre que sigui necessari.

4. Treball amb suport

Ha arribat el gran dia de la incorporació! Acompanyam a l’usuari en la seva introducció a l’empresa i estam al seu costat per ensenyar processos i metodologies fins que ja no ens necessita.

Tens discapacitat intel·lectual i vols aconseguir una feina? Fes clic aquí

El servei d’inserció laboral també ofereix...

Incentius fiscals

Bonificacions en les quotes a la Seguretat Social en els contractes d’una durada mínima de 12 mesos, així com subvencions per a l’adaptació del lloc de treball o deduccions en l’impost de societats en contractes amb durada mínima de 3 anys, Podem donar-te més detalls quan vulguis.

Responsabilitat social corporativa

Comptar amb persones amb altres capacitats a la plantilla és una bona manera d’humanitzar l’empresa i impulsar l’estratègia de Responsabilitat Social. A més, i sempre amb el vostre vist-iplau, donam difusió a les noves incorporacions dels nostres usuaris als mitjans i xarxes socials de l’organització.

Agència de col·locació

Des de 2013 som centre autoritzat com a agència de col·locació* per part del Servei d’Ocupació Públic Estatal, i com a tals, garantim els treballadors més apropiats per al lloc de feina.
* Agència de col·locació autoritzada número 04000000024.

Qui som?

Coordinador del servei: Ángel Damián Peláez

inserciolaboral@orgmater.org

El servei d’inserció laboral atén més de cent persones en els diferents apartats que ofereix. Psicòlegs i preparadors laborals són els professionals que s’encarreguen d’aconseguir una ocupació digna per als nostres usuaris.

 

Contacta amb nosaltres

Telèfon: 971 760 010

 

 

 

 

On ens pot trobar?

 

Centre Ocupacional Isla

Gabriel Carbonell, 105

07008  Palma

Mater Sineu

Carrer Ponent, 1

07510 Sineu

Mater Inca

Avinguda de Lluc, 165

07300 Inca

Notícies de Formació i inserció laboral

Viu, Emociona´t, Aprèn: el lema que ens acompanyarà aquest curs escolar 

7 / d’octubre / 2019 10:00

Divendres vam celebrar el dia de Sant Francesc, una jornada molt emotiva per totes les persones que formam l’Organització Mater.

llegir més

Mente abierta a la inclusión laboral: una jornada inspiradora en Barcelona

1 / d’octubre / 2019 10:00

Las Orientadoras Laborales de Mater asistieron a una jornada organizada por Obra Social La Caixa en Barcelona dedicada a la inclusión laboral y salud mental.

llegir més

Taller formatiu a l'Hotel Oleander

5 / de maig / 2019 10:00

Cati Horrach, coordinadora de Recursos Humans y de Qualitat de l'Hotel Oleander, i Marina Bernabeu, Orientadora Laboral de Mater, van impartir una acció formativa sobre l'entrevista de treball als usuaris i usuàries d'inserció laboral.

llegir més

Mater, amfitriona d’un networking a la Caeb

29 / d’abril / 2019 10:00

La Caeb ens va convidar a un matí de networking com a amfitrions… I què vol dir això?

llegir més

Homenatge als Campions del Club Esportiu

17 / d’abril / 2019 10:00

El passat 17 d’abril vam celebrar un homenatge als esportistes i patrocinadors dels diferents equips del Club Esportiu Mater-Isla, així com a totes les persones que van participar a la Cursa Popular Ciutat de Palma de El Corte Inglés, de la que Mater va quedar en tercera posició!

llegir més

Presentació de la nova direcció de Mater

1 / d’abril / 2019 10:00

Els equips de direcció de Mater van celebrar una jornada per explicar les novetats.

llegir més

Col·labora amb Mater

També pots contractar els serveis del nostre Centre Especial d’Ocupació o comprar els productes que preparam als tallers ocupacionals. Clica aquí per a més informació

El servei d’inserció laboral funciona gràcies al:

  • Programa Processos d’inserció per a l’ocupació de col·lectius vulnerables del Servei d’Ocupació de les Illes Balears amb el cofinançament del Fons Social Europeu.
  • Programa Més Feina de la Fundació Bancària La Caixa, actuació també cofinançada pel Fons Social Europeu.