Inserción laboral usuaris · Què fem?

1. Entrevista en profunditat

El primer pas és conèixer la persona usuària per saber quines són les seves motivacions i aspiracions professionals. Aquesta entrevista també ens serveix per definir les habilitats, capacitats i aptituds per tal de desenvolupar un itinerari laboral personalitzat.

2. Cerca d'ofertes de treball

Quan coneixem l’usuari definim quins són els llocs de treball més adients i començam la recerca d’ofertes de treball. Ensenyam als usuaris diferents recursos per potenciar la seva autonomia en la recerca de feina, sempre atents a les possibles ofertes fraudulentes.

3. El procés de selecció

Ha arribat el moment de l’entrevista! Preparam la trobada amb la persona usuària i l’acompanyam durant tot el procés de selecció, participant com a intermediaris si és necessari. També estam al seu costat el dia de la signatura del contracte per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

4. Treball amb suport

Els començaments mai són fàcils, per això, els nostres professionals acompanyen als usuaris durant els primers dies i fins que sigui necessari per  garantir una adaptació exitosa. Així reben suport sobre com desenvolupar la seva tasca, com relacionar-se amb els companys o com arribar al lloc de treball.

Formes part d’una empresa i vols contractar persones amb discapacitat intel·lectual? Fes clic aquí

El servei d’inserció laboral també ofereix...

Formació

Amb l’objectiu de treballar les habilitats necessàries per accedir al món laboral organitzam tallers, capacitacions i accions formatives.

 

 

Oci adaptat

Oferim un ampli programa d’activitats de lleure com excursions, viatges o suport en la recerca d’activitats d’oci per als joves del programa.

 

 

Agència de col·locació

Des de 2013 som centre autoritzat com a agència de col·locació* per part del Servei d’Ocupació Públic Estatal, i com a tals, garantim els treballadors més apropiats per al lloc de feina.
* Agència de col·locació autoritzada número 04000000024.

Qui som?

El servei d'inserció laboral de Mater funciona gràcies al programa PIO, gestionat pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu; i pel programa Més Feina, cofinançat per la Fundació Bancària La Caixa i el Fons Social Europeu.

Coordinador del servei: Ángel Damián Peláez

inserciolaboral@orgmater.org

 

El servei de formació i inserció labora atèn més de cent persones en els diferents apartats que ofereix. Psicòlegs, professors especialitzats en les matèries que s’imparteixen i preparadors laborals són els professionals que s’encarreguen d’aconseguir una ocupació digna per als nostres usuaris.

 

Contacta amb nosaltres

Telèfon: 971 76 00 10

 

 

 

Notícies de Formació i inserció laboral

Viu, Emociona´t, Aprèn: el lema que ens acompanyarà aquest curs escolar 

7 / d’octubre / 2019 10:00

Divendres vam celebrar el dia de Sant Francesc, una jornada molt emotiva per totes les persones que formam l’Organització Mater.

llegir més

Mente abierta a la inclusión laboral: una jornada inspiradora en Barcelona

1 / d’octubre / 2019 10:00

Las Orientadoras Laborales de Mater asistieron a una jornada organizada por Obra Social La Caixa en Barcelona dedicada a la inclusión laboral y salud mental.

llegir més

Taller formatiu a l'Hotel Oleander

5 / de maig / 2019 10:00

Cati Horrach, coordinadora de Recursos Humans y de Qualitat de l'Hotel Oleander, i Marina Bernabeu, Orientadora Laboral de Mater, van impartir una acció formativa sobre l'entrevista de treball als usuaris i usuàries d'inserció laboral.

llegir més

Mater, amfitriona d’un networking a la Caeb

29 / d’abril / 2019 10:00

La Caeb ens va convidar a un matí de networking com a amfitrions… I què vol dir això?

llegir més

Homenatge als Campions del Club Esportiu

17 / d’abril / 2019 10:00

El passat 17 d’abril vam celebrar un homenatge als esportistes i patrocinadors dels diferents equips del Club Esportiu Mater-Isla, així com a totes les persones que van participar a la Cursa Popular Ciutat de Palma de El Corte Inglés, de la que Mater va quedar en tercera posició!

llegir més

Presentació de la nova direcció de Mater

1 / d’abril / 2019 10:00

Els equips de direcció de Mater van celebrar una jornada per explicar les novetats.

llegir més

Altres serveis per a persones adultes