Inserción laboral usuaris · Què fem?

1. Entrevista en profunditat

El primer pas és conèixer la persona usuària per saber quines són les seves motivacions i aspiracions professionals. Aquesta entrevista també ens serveix per definir les habilitats, capacitats i aptituds per tal de desenvolupar un itinerari laboral personalitzat.

2. Cerca d'ofertes de treball

Quan coneixem l’usuari definim quins són els llocs de treball més adients i començam la recerca d’ofertes de treball. Ensenyam als usuaris diferents recursos per potenciar la seva autonomia en la recerca de feina, sempre atents a les possibles ofertes fraudulentes.

3. El procés de selecció

Ha arribat el moment de l’entrevista! Preparam la trobada amb la persona usuària i l’acompanyam durant tot el procés de selecció, participant com a intermediaris si és necessari. També estam al seu costat el dia de la signatura del contracte per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

4. Treball amb suport

Els començaments mai són fàcils, per això, els nostres professionals acompanyen als usuaris durant els primers dies i fins que sigui necessari per  garantir una adaptació exitosa. Així reben suport sobre com desenvolupar la seva tasca, com relacionar-se amb els companys o com arribar al lloc de treball.

Formes part d’una empresa i vols contractar persones amb discapacitat intel·lectual? Fes clic aquí

El servei d’inserció laboral també ofereix...

Formació

Amb l’objectiu de treballar les habilitats necessàries per accedir al món laboral organitzam tallers, capacitacions i accions formatives.

 

 

Oci adaptat

Oferim un ampli programa d’activitats de lleure com excursions, viatges o suport en la recerca d’activitats d’oci per als joves del programa.

 

 

Agència de col·locació

Des de 2013 som centre autoritzat com a agència de col·locació* per part del Servei d’Ocupació Públic Estatal, i com a tals, garantim els treballadors més apropiats per al lloc de feina.
* Agència de col·locació autoritzada número 04000000024.

Qui som?

El servei d'inserció laboral de Mater funciona gràcies al programa PIO, gestionat pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu; i pel programa Més Feina, cofinançat per la Fundació Bancària La Caixa i el Fons Social Europeu.

Coordinador del servei: Ángel Damián Peláez

inserciolaboral@orgmater.org

 

El servei de formació i inserció labora atèn més de cent persones en els diferents apartats que ofereix. Psicòlegs, professors especialitzats en les matèries que s’imparteixen i preparadors laborals són els professionals que s’encarreguen d’aconseguir una ocupació digna per als nostres usuaris.

 

Contacta amb nosaltres

Telèfon: 971 76 00 10

 

 

 

Notícies de Formació i inserció laboral

3 cáterings invertidos en diciembre

30 / de desembre / 2019 10:00

En septiembre empezamos un curso de Habilidades Laborales. Este curso se ha impartido en Mater Sineu. Los alumnos de este curso han aprendido herramientas para trabajar.

llegir més

Crònica de les celebracions nadalenques

24 / de desembre / 2019 10:00

Èxit al mercadet de Sant Tomàs Aquest mercadet guanya fama cada any que passa! És un gust veure paradetes de tots els serveis

llegir més

Curso de Habilidades Laborales en Mater Sineu

20 / de desembre / 2019 10:00

En septiembre empezamos un curso de Habilidades Laborales. Este curso se ha impartido en Mater Sineu. Los alumnos de este curso han aprendido herramientas para trabajar.

llegir més

Eliminamos barreras de las personas con discapacidad

5 / de desembre / 2019 10:00

El 3 de diciembre se celebra el Día de las Personas con Discapacidad con el objetivo de lograr la igualdad de derechos y la inclusión social de este colectivo.

llegir més

Entrevista a Bàrbara Mestre a Canal 4

5 / de desembre / 2019 10:00

"El millor que té Mater és el seu equip de persones. Un equip de professionals de primera"

llegir més

Una veintena de aprendices finaliza Formación Dual

29 / de novembre / 2019 10:00

Ha finalizado la segunda promoción de Formación Dual. 21 chicos y chicas han acabado su formación en Mater. La Formación Dual tiene una duración de tres años. En estos tres años los alumnos y alumnas trabajan y aprenden. Los chicos y chicas de Formación Dual cobran un sueldo desde el primer día.

llegir més

Altres serveis per a persones adultes