Inserció Laboral de Persones Usuàries · Què fem?

1. Entrevista en profunditat.

El primer pas és conèixer la persona usuària per saber quines són les seves motivacions i aspiracions professionals. Aquesta entrevista també serveix per definir les habilitats, capacitats i aptituds per tal de desenvolupar un itinerari laboral personalitzat.

2. Cerca d'ofertes de treball.

Quan es coneix a la persona usuària, es defineixen quins són els llocs de treball més adients i comença la recerca d'ofertes de treball. Se'ls ensenya diferents recursos per potenciar la seva autonomia en la recerca de feina, sempre atents/es a les possibles ofertes fraudulentes.

3. El procés de selecció.

Ha arribat el moment de l'entrevista! Es prepara la trobada amb la persona usuària i se l'acompanya durant tot el procés de selecció, participant com a intermediaris/àries si és necessari. També s'està al seu costat el dia de la signatura del contracte per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

4. Treball amb suport.

Els començaments mai són fàcils; per això, els/les nostres professionals acompanyen a les persones usuàries durant els primers dies, i fins que sigui necessari, per garantir una adaptació exitosa. Així, reben suport sobre com desenvolupar la seva tasca, com relacionar-se amb els/les companys/es o com arribar al lloc de treball.

Formes part d'una empresa i vols contractar persones amb altres capacitats intel·lectuals? Fes clic aquí.

El Servei d'Inserció Laboral també ofereix...

Formació

Amb l'objectiu de treballar les habilitats necessàries per accedir al món laboral, s'organitzen tallers, capacitacions i accions formatives.

 

 

Oci Adaptat

Mater ofereix un ampli programa d'activitats de lleure com excursions, viatges o suport en la recerca d'activitats d'oci per als joves del programa.

 

 

Agència de Col·locació

Des de l'any 2013, som un centre autoritzat com a Agència de Col·locació (autoritzada número: 04000000024) per part del Servei d'Ocupació Públic Estatal i, com a tals, garantim els/les treballadors/es més apropiats/ades per al lloc de feina.

Qui som?

  • El Servei d'Inserció Laboral de Mater funciona gràcies al programa «PIO», gestionat pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).
  • El Servei d'Inserció Laboral de Mater a la Part Forana funciona gràcies a la participació en la convocatòria de «Més Feina», cofinançada per la Fundació "la Caixa" i el Fons Social Europeu (FSE).

Coordinadora del servei: Inmaculada Picornell

inserciolaboral@orgmater.org

 

El Servei de Formació i Inserció Laboral atèn més de cent persones en els diferents apartats que ofereix. Psicòlegs/psicòlogues, professors/es especialitzats/des en les matèries que s'imparteixen i preparadors/es laborals són els/les professionals que s'encarreguen d'aconseguir una ocupació digna per a les nostres persones usuàries.

 

Contacta amb nosaltres

Telèfon: 971 76 00 10

 

 

Notícies de Formació i Inserció Laboral

Els/les usuaris/àries de Mater podran beneficiar-se de tractaments bucodentals i de promoció de la salut de la «Clínica Universitària ADEMA»

23 / de febrer / 2021 11:00

El president de la Fundació ADEMA+, Diego González, i la directora general de Mater, Bàrbara Mestre, han mostrat la seva satisfacció per aquest acord.

llegir més

L'Ajuntament d'Inca cedeix a Mater l'ús d'un espai municipal al Casal d'Entitats Ciutadanes

19 / de febrer / 2021 10:00

L'organització utilitzarà la instal·lació per promoure la formació i inserció sociolaboral de persones amb altres capacitats intel·lectuals.

llegir més

Començam la Quaresma!

17 / de febrer / 2021 12:00

Alicia García: «Diguem un gran SÍ a 'lo millor' i a la nostra veritable conversió, aprofitant positivament el moment actual».

llegir més

Fundació "la Caixa" i Mater continuen promovent la inserció sociolaboral de persones amb altres capacitats a través de «Més Feina»

5 / de febrer / 2021 10:00

El projecte «HORITZÓ» de Mater va dirigit a persones majors de 16 anys amb altres capacitats intel·lectuals i inclou: itineraris individualitzats d'acompanyament, formació, intermediació i orientació laboral i suport en l'ocupació.

llegir més

El Consell de Mallorca i Mater refermen el seu compromís amb la inserció sociolaboral de les persones amb altres capacitats

15 / de desembre / 2020 00:00

Catalina Cladera i Javier de Juan s'han reunit amb la direcció de Mater després d'una visita a alguns tallers del Centre Ocupacional i del Centre Especial d'Ocupació de l'organització

llegir més

Executat el projecte d'adequació de l'explotació agrícola de 'Ses Oliveres' gràcies a la Fundació Sa Nostra i Bankia

11 / de desembre / 2020 10:00

L'objectiu general del projecte és el d'incrementar les possibilitats d'inserció laboral de les persones amb altres capacitats intel·lectuals i en risc d'exclusió social a través de la incorporació de 1.600 noves gallines ponedores.

llegir més

Altres serveis per a persones adultes