Inserción laboral usuaris · Què fem?

1. Entrevista en profunditat

El primer pas és conèixer la persona usuària per saber quines són les seves motivacions i aspiracions professionals. Aquesta entrevista també ens serveix per definir les habilitats, capacitats i aptituds per tal de desenvolupar un itinerari laboral personalitzat.

2. Cerca d'ofertes de treball

Quan coneixem l’usuari definim quins són els llocs de treball més adients i començam la recerca d’ofertes de treball. Ensenyam als usuaris diferents recursos per potenciar la seva autonomia en la recerca de feina, sempre atents a les possibles ofertes fraudulentes.

3. El procés de selecció

Ha arribat el moment de l’entrevista! Preparam la trobada amb la persona usuària i l’acompanyam durant tot el procés de selecció, participant com a intermediaris si és necessari. També estam al seu costat el dia de la signatura del contracte per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

4. Treball amb suport

Els començaments mai són fàcils, per això, els nostres professionals acompanyen als usuaris durant els primers dies i fins que sigui necessari per  garantir una adaptació exitosa. Així reben suport sobre com desenvolupar la seva tasca, com relacionar-se amb els companys o com arribar al lloc de treball.

Formes part d’una empresa i vols contractar persones amb discapacitat intel·lectual? Fes clic aquí

El servei d’inserció laboral també ofereix...

Formació

Amb l’objectiu de treballar les habilitats necessàries per accedir al món laboral organitzam tallers, capacitacions i accions formatives.

 

 

Oci adaptat

Oferim un ampli programa d’activitats de lleure com excursions, viatges o suport en la recerca d’activitats d’oci per als joves del programa.

 

 

Agència de col·locació

Des de 2013 som centre autoritzat com a agència de col·locació* per part del Servei d’Ocupació Públic Estatal, i com a tals, garantim els treballadors més apropiats per al lloc de feina.
* Agència de col·locació autoritzada número 04000000024.

Qui som?

El servei d'inserció laboral de Mater funciona gràcies al programa PIO, gestionat pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu; i pel programa Més Feina, cofinançat per la Fundació Bancària La Caixa i el Fons Social Europeu.

Coordinador del servei: Ángel Damián Peláez

inserciolaboral@orgmater.org

 

El servei de formació i inserció labora atèn més de cent persones en els diferents apartats que ofereix. Psicòlegs, professors especialitzats en les matèries que s’imparteixen i preparadors laborals són els professionals que s’encarreguen d’aconseguir una ocupació digna per als nostres usuaris.

 

Contacta amb nosaltres

Telèfon: 971 76 00 10

 

 

 

Notícies de Formació i inserció laboral

Les màscares protagonitzen el Dimecres de Cendra

7 / de març / 2019 10:00

Vam celebrar el Dimecres de Cendra a la Capella de Mater a les 11 hores.

llegir més

‘León y Olvido’ inaugura el ciclo Cinema i Discapacitat

11 / de febrer / 2019 09:00

El lunes 4 de febrero empezó el Ciclo Cinema i Discapacitat que proseguirá cada lunes con la proyección de una nueva película.

llegir més

Jornada de Puertas Abiertas de Inserción Laboral en Inca

11 / de febrer / 2019 09:00

El servicio de Inserción Laboral celebró una jornada de Puertas Abiertas en Mater Sineu a la que asistieron usuarios y usuarias del servicio, así como sus familiares y profesionales de los servicios sociales de la zona.

llegir més

Miradas por la Paz

8 / de febrer / 2019 10:00

Hoy hemos celebrado el Día de la Paz en Mater.

llegir més

“Estima i fes el que vulguis…” La frase que sempre ens recordarà al nostre amic i company Joel

1 / de febrer / 2019 10:00

Joel M. Sanz Riutort ens va deixar de sobte, ningú no esperava que anés a partir tan prest…

llegir més

Inserción laboral abre sus puertas en una jornada celebrada en Sineu

30 / de gener / 2019 10:00

Medio centenar de personas han asistido a la Jornada de Puertas Abiertas organizada por el servicio de inserción laboral de Mater Misericordiae con el objetivo de dar a conocer su actividad a las personas interesadas de la Part Forana.

llegir més

Altres serveis per a persones adultes