Homenatge als Campions del Club Esportiu

  • 17/04/19 10:00
  • Autor
  •   Notícies propies Atenció Primerenca Centre Mater Es Convent Granja Escola Sa Cabaneta Mater Costitx Mater Inca Mater Sineu Puig de Santa Magdalena Ses Oliveres Atenció a les famílies Atenció primerenca Centre de dia Centre ocupacional Club esportiu Educació Formació i inserció laboral Fundació tutelar Llar Oci Organització Residència Voluntariat Notícia

El passat 17 d’abril vam celebrar un homenatge als esportistes i patrocinadors dels diferents equips del Club Esportiu Mater-Isla, així com a totes les persones que van participar a la Cursa Popular Ciutat de Palma de El Corte Inglés, de la que Mater va quedar en tercera posició!

La jornada va comptar amb la participació del Director General d’Esports, Carles Gonyalons, així com els responsables de les entitats patrocinadores: Obra Social LaCaixa, ProArt Dental, Fuxerman i Abakon.

Allà, tots els participants dels equips d’atletisme, bàsquet i natació van pujar a l’escenari i van rebre els aplaudiments dels seus companys. També va ser el moment de donar l’enhorabona a Deirdrea, tennista que guanyà la medalla de plata als Special Olympics d’Abu Dhabi el passat mes de març.

L’acte va començar amb la projecció d’aquest vídeo.

https://drive.google.com/file/d/1ZGT9C4SkPAmz_-XKAtAf58RKywZGmWjS/view?usp=sharing

Tot plegat va ser un esdeveniment feliç i emotiu, ideal per donar pas a les vacances de Setmana Santa!