Noticias recientes

Carreres solidàries amb Mater: t’animes?

10 de mayo de 2019 10:00

Diumenge 5 de maig, Dia de la Mare, es va celebrar també la Cursa Solidària de Cooperativa CIDE, llurs beneficis són per la nostra organització. Va participar una gentada! I un grup d’usuaris i treballadors de Mater hi va participar com a personal voluntari.

leer más

Sons de barri torna a omplir el Conservatori!

9 de mayo de 2019 10:00

Un grup de usuaris i usuàries de l’escola i del centre ocupacional participa en Sons de Barri, una iniciativa que començà fa uns anys a Son Gotleu i que cada vegada inclou a més col·laboradors i participants.

leer más

Les eleccions més mediàtiques a Mater

30 de abril de 2019 10:00

La reforma de la Llei Electoral, que des d’enguany permet el vot a les persones incapacitades judicialment, ha fet que molts mitjans vulguin conèixer les opinions i experiències de les persones que votaran per primera vegada.

leer más

Mater, amfitriona d’un networking a la Caeb

29 de abril de 2019 10:00

La Caeb ens va convidar a un matí de networking com a amfitrions… I què vol dir això?

leer más

Andalucía abre los brazos a Mater

29 de abril de 2019 10:00

Un grupo de personas de Mater ha viajado a Andalucía con el objetivo de conocer nuevos lugares, pasarlo bien juntos y realizar actividades de inclusión en la comunidad y de promoción de la autonomía personal.

leer más

Cantem Junts, la coral de Mater, rep una subvenció de Caixa Colonya

19 de abril de 2019 10:00

La Fundació Guillem Cifre, de Caixa Colonya, ha subvencionat amb 900€ la coral de Mater. Sota el lema Cantem Junts 20 joves de la nostra organització participen de la coral, una activitat que els reuneix dues vegades per setmana per treballar i assajar les cançons que ens canten a tots els esdeveniments socials.

leer más