Treball i natura

Jardinería y planteles

Contamos con un grupo de trabajo que se encarga del mantenimiento de jardines y zonas verdes. Así mismo, también preparamos planteles que comercializamos a viveros y plantas y flores para particulares.

Limpieza viaria y mantenimiento

Brigadas de limpieza y mantenimiento de calles, espacios públicos y otras instalaciones. Actualmente contamos con trabajadores que se encargan de la limpieza de las calles de Esporles y Puigpunyent.

Servicio de reparación de plásticos PRS

Somos el único taller autorizado en Mallorca de la marca Plastic Repair System (PRS). Nos encargamos de reparar, mantener y adaptar objetos y componentes plásticos, principalmente contenedores de residuos.

Puntos de información sobre estos servicios:

Centro Ocupacional Isla

Calle Gabriel Carbonell, 105

07008 Palma

971760010

Noticias de Treball i natura

Mater Sineu rep la visita de les càmeres de Fred i Calent

18 de febrero de 2020 10:00

El mes de febrer es va inaugurar amb la Jornada de Portes Obertes del Servei d’Inserció Laboral dirigida, sobre tot, als familiars de les persones usuàries, però també a qualsevol persona interessada en conèixer el servei.

leer más

Estam tots convidats a la Nit de l’Oli!

18 de febrero de 2020 10:00

Dimecres tendrá lloc una nova edició de la Nit de l’Oli a l’aljub d’Es Baluard. Una cita en què podrem tastar el nostre oli Es Convent i també les propostes gastronòmiques de tots els productors de la DO Oli de Mallorca.

leer más

Presentació del projecte ‘Un barri de tots per a tots’

18 de febrero de 2020 10:00

Son Gotleu: Un barri de tots per a tots’ és un projecte que hem coordinat des de Mater en què han participat persones de l’Ocupacional i altres grups de persones.

leer más

Coloms i missatges en el Dia de la Pau

18 de febrero de 2020 10:00

Com cada any, dia 30 de gener vam celebrar el Dia de la Pau i la No Violència amb una acció conjunta entre els diferents serveis de Mater.

leer más

Visita a Can Just, Treballs del Bosc, la serradora que ens proporciona fusta pels Lluquets

24 de enero de 2020 10:00

Els usuaris del taller de Lluquets, del Servei Ocupacional, van visitar la seu de Can Just Treballs del Bosc, l’empresa que els proporciona la fusta per fer els Lluquets.

leer más

Nous coixins pel racó de lectura

24 de enero de 2020 10:00

El grup de CP Naranjos del Centre Educatiu està preparant un racó de lectura, un racó de lectura que necessita coixins.

leer más

Otros servicios

Entidades colaboradoras